Figyelmeztetés nélkül törlök minden olyan kommentet, amit törvénysértőnek gondolok, egyben a kommentelőt határozatlan időre kitiltom a blogról. Ha valaki BTK-ba ütközőt lát egy kommentben, kérem jelezze (akár egy itteni kommentben, akár indapassos üzenetben, akár más módon), igyekszem gyorsan eljárni. A biztonság kedvéért (hátha éppen nyaralok vagy nem vagyok elérhető) a blog.hu adminját is kérem értesíteni ilyen esetekben.

A spam szintén figyelmeztetés nélküli törléssel és kitiltással jár.

Személyeskedésért lehet, hogy eleinte elnézőbb leszek (attól függ, milyen gyakran kell ezzel foglalkoznom), és csak figyelmeztetek, de idővel ott is eszkalálódhat a büntetés.

Vitaképtelenség esetén igyekszem nem törölni, de ha túl hosszúak és értelmetlenek a hozzászólások, akkor elképzelhető, hogy ez is beleesik majd a szórásba.

Véleménykülönbség esetén nem törlök senkit, de ha valaki kitilt a saját blogjáról, vagy ott megítélésem szerint önkényesen törölgeti a hozzászólásaimat, akkor azt könnyen törölhetem ok nélkül is, mert minek jöjjön ide a saját nézeteit terjeszteni, ha én se mehetek az övére? De ez nem szabály, lehet, hogy hagyom, hátha csak hülyét csinál magából, az meg nem baj.

Fenntartom a szabályok változtatásának a jogát.

A bejegyzés trackback címe:

https://thedarkenlightenment.blog.hu/api/trackback/id/tr475733643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása